خواهشمند است مطالب زیر را به دقت خوانده و نظرات خود را مرقوم فرمایید.
سال ۹۱ وارد آخرین ماه عمر خویش گردید و ماه اسفند نوید سالی جدید و بهاری سرسبز را می دهد .
جا دارد نیم نگاهی بیندازیم به کارهایی که اول سال در برنامه اعلام شده توسط شورای اسلامی روستا قرار بود انجام پذیرد .
عزیزانی که از محتویات برنامه عمران آبادانی اعلام شده توسط شورای اسلامی روستا اطلاعی ندارند می توانند در ادامه مطلب ملاحظه بفرمایند.
خط مشی این سایت بر این بوده و ان شالله خواهد بود که در مسیر وحدت گام بردارد. بنابراین نوشتار ذیل به این معنی نیست که خدمات انجام شده توسط مسئولین محلی را نادیده بگیریم . از همین جا دست مسئولینی که بدون چشمداشت و منت به فکر عمران و آبادانی و خدمت به اهالی محترم روستا هستند را به گرمی می فشاریم . لازم بود نکاتی را جهت یادآوری مسئولین علی الخصوص اعضای محترم شورا و دهیار زحمت کش روستا بیان داریم .
( نکته ی مهمی که جا دارد بیان شود ، این است که آیا اعضای محترم شورا اکثر کارهایی که می خواهند اجرایی کنند را به اطلاع عموم می رسانند و یا در محلی – مانند مسجد جامع روستا – جمع می شوند تا از نقطه نظرات مردم فهیم روستا بهره مند شوند . چون شورای محترم از بین آرای مردم انتخاب میشوند پس این حق بر اهالی محفوظ است که حتما در جریان برخی کارهای عمرانی و … روستا قرار بگیرند.)
” موارد ذیل نکاتی هستند که با استناد به برنامه شورا قرار بود در سال ۱۳۹۱ به اتمام برسد “
۱- آیا غسالخانه روستا که در ابتدای سال ۹۱ براورد هزینه ۲۵ میلیون تومانی شده بود مورد بهره برداری قرار گرفت ؟ ( بدون احتساب تورم و افزایش هزینه ها )
۲- احداث بنای یادبودی که مبلغی بالغ بر ۶۰ میلیون تومان برایش هزینه نوشتند انجام شد ؟ ( آیا لزومی در احداث این بنا به این متراژ و هزینه گران بود ؟ )
۳- آیا آسفالت مسیر کاندس چال به داخل روستا به پایان رسید ؟ البته تا سه راهی آسفالت شده ولی مهمترین بخش کار که داخل روستا بود همچنان بلاتکلیف است به گفته برخی هم محلی ها جاده قبلی روستا خیلی بهتر بوده است .( البته لازم به یادآوری ست که این کار مربوط به اداره راه بوده و پیگیری اش با شورا بوده است .)
۴- شبکه آبرسانی روستا به سرانجام خوشی رسیده است ؟ ( خبر رسیده برخی محلی ها از مزۀ آب آشامیدنی گله دارند . آیا در تابستان که شاهد افزایش جمعیت روستا هستیم مناطقی از روستا شاهد کم آبی نخواهد بود ؟)
۵- تکلیف پوشش سقف مسجد و … چه شد ؟ آیا با مبلغ اهدایی استاندار محترم – ۱۹ میلیون تومان – که الحمدالله کم هم نبود و برآورد هزینه ۵۰ میلیون تومانی ، نمیشد کارهای باقیمانده مسجد را به اتمام رسانید .( البته ناگفته نماند کارهایی انجام شده است .)
( آیا این را حساب کردیم که امروز ارزش مبالغ برآوردی و اهدایی در اوایل سال ۹۱ چقدر کاهش یافته است ؟ پس باید زودتر دست به کار شد )
۶- آیا لوله گذاری و جمع آوری آب های سطحی روستا به اتمام رسید ؟ آیامشکل آبگرفتگی مسجد روستا برطرف گردیده است ؟ ( لازم است تلاشی مضاعف در حل این مشکل انجام شود .)
۷- آیا کوچه ها و معابر روستا تمیز و زیبا هستند ؟ آیا مسیرهای روستا در شان اهالی محترم روستاست ؟
محل های زباله و کدهای حیوانی مشخص شده است ؟ ( باید به این نکته اشاره کرد که این مهم جز با یاری و کمک اهالی امکان پذیر نمی باشد .)
۸- بهسازی و آسفالت خیابان های روستا به کجا رسیده است ؟ در برخی مسیرهای محل چه در تابستان و زمستان آبراهه وجود دارد و تردد گاهاً مشکل ساز است . مرکز محل که همان مسیر مسجد باشد جاده خوبی ندارد. رفت وآمد خودروها به سختی انجام می شود . این مسیر نیاز جدی به آسفالت دارد.
( لازم است هنگام آسفالت کوچه های روستا با اهالی جلسه ای برگزار شود و نظرات همه شنیده شود تا خدای ناکرده پس از آسفالت که بسیار هزینه بر هم هست ، مجددا گودبرداری یا کنده کاری نشود .)
(لازم است در پایان به این نکته مجدداً تاکید شود که ما همچنان قدردان کارها و خدمات ارزنده مسئولین روستایی اعم از امام جماعت محترم ، دهیار زحمت کش و اعضای محترم شورا و دیگر زحمتکشان هستیم . ولی لازم بود نکاتی از روی یادآوری بیان شود که خدای ناکرده پولی که از بیت المال مصرف می شود به هدر نرود .)
بسمه تعالی
دست در دست هم دهیم به مهر روستای خویش را کنیم آباد
کارهای در دست اقدام و قابل اجرا در سال ۱۳۹۱
۱- پیگیری جهت احداث جاده های باقی مانده کشاورزی در مسیر های قلقل سر و سللطه و غیره.
۲- پیگیری احداث غسالخانه به متراژ ۵۰ متر مربع بر آورد هزینه به مبلغ ۲۵ میلیون تومان.
۳- پیگیری احداث بنای یادبود ۱۲۰ متر مربع برآورد هزینه به مبلغ ۶۰ میلیون تومان.
۴- پیگیری آسفالت سه راه کاندس چال تا داخل محل بطول یک کیلومتر توسط اداره محترم راه مسکن و شهرسازی.
۵- پیگیری ایجاد شبکه آبرسانی داخل روستا توسط اداره آب فاضلاب روستایی.
۶- تشکیل پوشش تکمیل سقف مسجد جامع جبل النور و سرویس های بهداشتی و آشبزخانه آن اهدایی مبلغ ۱۹ میلیون و هشتصد هزار تومان توسط استاندار محترم استان مازندران/ توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر برآورد هزینه بیش از ۵۰ میلیون تومان.
۷- لوله گذاری جهت جمع آوری آب های سطحی و فاضلاب روستا و انتقال آن به رودخانه بطول ۶۰۰ متر حفر کانال و خرید لوله ۲۰ میلیون تومان توسط شورای اسلامی و دهیاری.
۸- پیگیری جهت لوله گذاری آبرو ۵ مسیر داخل رودخانه: جرخانه / چال زمین / اودنگ پیش / میاندره / تاور
۹- پیگیری اجرای طرح هادی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در داخل روستا و بهسازی خیابان ها و کوچه های آن.
۱۰- پیگیری آسفالت و زیرسازی از جنب حوزه علمیه به طرف مزار مسلمین.
ضمنا اسفاده از حمام عمومی روستا برای هر نفر در هر وقت استفاده مبلغ ۲۰۰۰ تومان و برای مهمانان غریبه روستا مبلغ ۳۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است که توسط دهیاری محترم روستا دریافت می گردد.
امیدواریم که با ما همکاری صمیمانه داشته باشید .
با نقدیم احترامات فائقه
سید اسماعیل محمدی متکازینی
خدمتگذار مردم در شورای اسلامی روستای متکازین
شماره تماس دفتر شورا: محمدی : ۰۱۵۲۶۸۶۳۲۲۲ / نمابر: ۰۱۵۲۶۸۶۳۳۲۱
نجفی: ۰۱۵۲۶۸۶۳۳۱۸ خلیلی: ۰۱۵۲۶۸۶۳۳۴۵
——————————————————————
سید محمد تقی حسینی
دهیاری روستای متکازین شماره تماس: ۰۱۵۲۶۸۶۳۲۰۲ / نمابر: ۰۱۵۲۶۸۶۳۲۰۳
با سلام
نظر شخی بنده این است:
ایکاش این متن را قبل از انتشار به اطلاع شورای روستا میرساندید و سپس همراه با جوابیه در سایت قرار میدادید تا سوء تفاهمهای احتمالی پیش نیاید.
با سلام خدمت شما .
اولا این حق برای تمامی مسئولین محترم و گرامی روستا و تک تک اهالی متکازین محفوظ است که در این خصوص نظر دهند و مطمئن باشند فورا منتشر می گردد .
دوما : متن منتشر شده دقیقا همان چیزی بود که اعضای محترم در اوایل سال به اطلاع عموم رسانده بودند . پس حتما میدانستند که عملی میشود .
سوم و از همه مهمتر : حقیر در برخی جاها نوشتم که برخی کارها مسئولیتش با اداره راه یا مسئولین منطقه بوده و پیگیری اش با مسئولین محترم متکازین بوده و تمام کارهای اجرایی نشده را گردن شورای محترم و دهیار زحمت کش نینداختم .
دغدغه شخصی حقیر این است که باید با این پولهایی که تخصیص داده شده و احیانا برخی کمک کردند باید به نحو احسن استفاده کرد .
زیرا با گذشت زمان ارزش پول کم می شود .
مثلا شما قیمت ماسه و شن و میلگرد و هزینه باربری را در اول سال و آخر سال مقایسه کنید . خواهید دید که حتی دوبرابر شده است .
پس درنگ مجاز نمی باشد .
ذکر این نکته هم لازم است که هیچگاه زحمات این برادران زحمت کش را فراموش نخواهیم کرد . و حتی بیشتر از توانشان زحمت کشیدند .
ان شاله کسی از متن منتشر شده ناراحت نشده باشد .
از شما نیز ممنونیم.
موید باشید.
با سلام
کارهایی قرار بوده انجام شود بیشتر آن شروع شده اما نیمه کاره و ناقص رها شده اند که باعث هدررفت بیت المال و بروز مشکلاتی در سطح روستا شده است . حال این مشکلات از کم کاری مسئولین روستاست یا نبود بودجه باید از آقایان جویا شد.
سلام خدمت شما عزیز گرامی .
همچنان که در متن ذکر شد منکر خدمات انجام شده نیستیم . ولی باید کوشید تا ان شالله از بیت المال به نحو احسن استفاده کنیم .
به نظر من با همیاری و همدلی میشود روستایی آباد و زیبا داشت .
از همین جا تشکر میکنم از تمامی مسئولینی که شبانه روز برای روستا خدمت میکنند .
با تشکر از شما .
شاداب باشید و منصور
سلام و ممنون از اطلاع رسانی شما
موارد نامبرده بیشمار است و بهتر بود یک پست در میان مطرح میکردید
تا بهتر و دقیق تر پاسخ دهیم و مورد برسی قرار گیرد
سلام خدمت شما عزیز متکازینی .
مطلب درج شده بیشتر جنبه یاداوری داشت .
شما نیز می توانید از کارهایی که انجام شده و یا احیانا انجام نشده در روستا ما را مطلع بفرمایید .
این لیست همیشه قابلیت تغییر را دارد .
همیشه به دید مثبت به کارها نگاه کنیم مردم روستا فقط حرف می زنند و هنگام کار کردن می رسد همگی خود را کنار میکشند بهتر است واقع بین باشیم یک دست صدا ندارد اخوی – برادر – مسلمان- محلی!!
سلام . خیلی متوجه دقیق مطلب شما نشدم ! موافقید ؟
بارها گفته ام و عقیده دارم هم مردم و هم مسئولین باید با هم باشند .
به قول شما یک دست صدا ندارد.
به امید آبادانی بیشتر روستا